Sveiki, as turejau sena turbut f1 naze32 plokste ir drona home made. Valdymas turnigy 9x, esc blheli 12a, varikliai emax 2300kv, ir stovejo jis pas mane ilgai ant spintos. Vasara nusprendziau paskraidyti bet man prastai veike varikliai tad nusprendziau pasizvalgyti po betafly. Ir taip gavosi kad as niekaip nesusikalibruodavau motoru, tai 1 nesisuka tai kitas, tuomet kazkur perskaiciau kad nuo kazkurios versijos betafly nepalaiko senu procesoriu. Tad uzsisakiau mateksys f405-ctr ir siandien as jy turiu savo rankose. Maniau kad tiesiog nuo imtuvo kanalu pinus reiks perkist ant kitos plokstes, buz pasijunkt maitinima esc ir skrendu...bet nera taip viskas paprasta. Truputely pagooglinau tai jeigu teisingai suprantu man reik dar kazkokios plokstes kad is imtuvo pwm signala perdaryt i ppm ar kazkaip. Gal kas nors galetu numest link kur aiskiai viskas parasyta ko man dar reiks kad dronas skristu? Fpv nenaudoju, pradzioj seip noriu ismokt jy geriau valdyt o po to.... kai bus pinigu atliekamu bus ir fpv.
|