[quote="Edex"][/quote]
Aš tai šito veikėjo nesuprantu visiškai - Žmogus nekažką supranta ,iš rašysenos matos jog metų nedaug , modeliavime naujas tačiau žmogus jau kažkam kažką pataria. Kažkaip ir tie patarimai nekažkokie (be prasmės) . Žmogau ,gal tu paskaitinėk forumą truputį , panaršyk internete ,pabūk su kolegom modeliuotojais ,pavažinėk - tada turėdamas bent kiek patirties ir išmanymo galėsi kažką patart . Arba bent vadovaukis teisinga logika (kaip aš darau , nežinau - nerašau) . Visi nauji nori postų skaičių pasikelt tik ,bet naujokas naujokui nekažką gali patart .
O temos kūrėjas tai į Ekstrasensų mūsį eikt klaust ne čia nes čia pas mus renkasi jauna bedruomenė kurios pagrindas NEekstrasensai (aišku visokių būna,bet čia dabar apie esmę) . Kai kuri temą įvardink ko konkrečiai nori ,o ne tris žodžius.
Aš į tokį klausimą atsakyčiau taip - Pirk tanką . Nes esmė klausimo neaiški (Nu suprantama kad randamės modeliuotojų forume ,tačiau vistiek reikia konkretumo) . Tad sakyk žmogau - Tau reikia offroad kaip aišku . Kadangi tu turi 600 litų kiek skaičiau ,tai padorus elektrinis offroadas būtų koks:
aišku tau neužtektų pinigų dar tektų prisidėt prie turimų kokius porą šimtųir tu galėsi nevaržomai lakstyti balomis - šio modelio elektronika ir kitos dalys apsaugotos nuo drėgmės.
Dėl nitro nežinau - manau nitro monstrui gal pelkės ir nieko ,tačiau bagiui kažkaip atrodo jog gali motoras užkalt gavęs labai šalto vandens

(nežinau tik vedu teorijas iš teorijų)
Už 600 litų nieko doro tokio ko nori NAUJO nenusipirksi , dėvėtų modelių yra daug.
Mes tau nepasiūlysim ko reikia kol neparašysi ko nori

.