esu čia nesenai. skaitau nuo šių metų pradžios, prisiregistravau vėliau. trumpai norėčia pasakyti tokias pastabas:
a) niekaip nesuprantu, kam reikalingi du beveik identiški forumai, kur žmonės tie patys, kalbos panašios, daug temų tiesiog dubliojasi. (na bet suprantu, kad taip atsitiko turbut del kažkokių svarbių praeities reikalų, tad gal čia ne pastaba, o šeip pastebėjimas)
b) forume dominuoja ivairūs pasilazdavojimai, malalietkų kvaili klausimai, rimtą informaciją sunkoka rasti (be to, da ją reikia "iššifruoti" pasilazdavojimų flūde)
c) trūksta elementarios informacijos visiškai žaliems. žinoma, kad visada padės gūglė, bet tada gal nereiktų taip putotis, kai kas užduoda kvailokus klausimus, ar atsakinėja ne visai teisingai
d) seniesiems forumiečiams trūksta kantrybės bedraujant su naujokais (kartais geriau, tiesiog nieko nerašyti)
man labai patinka tarkim aviamodelka.ru - info daug, viskas suskirstyta pakankamai logiškai ir suprantamai; labai greitai gali atskirti profesionalius modeliuotojus (o jų ten yra tikrai nemažai) nuo diletantų. yra ką sužinoti ir ko pasimokyti. beja ten taikomi gana griežti apribojimai naujokams - bet kai nadingos info per akis, tai net nereikia nieko klausti - kelais savaites pasėdėjęs naujokas, ras atsakymus į dauguma naujokiškų klausimų
tikiuosi bus naudos iš mano šitos beletristikos