Originalūs teiginiai... Ant pako yra parašyta 25C tačiau baterija to nepatempia ir yra tik 20C. Ir visi džiaugiasi kad baterijos labai geros... Juokingai skamba :-)
Tai ar yra atsakymas kiek baterija ciklų atliks jeigu aplikacijos bus reikalaujama visi 20C (apie 25C nekalbu, nors reikėtų...)?
Ar kur nors to gamintojo parašyta kiek gi ciklų baterija atliks prie 20C (geriau būtų prie 25C...:-) ) kol pradės keistis jos savybės?
Ką daro gamintojas jeigu baterija neatlaikė garantuoto ciklų skaičiaus?
Keisti testai ir dar keistesnės išvados...
Aš suprantu, kad mes (daugelis) nenaudojame baterijų kritinėmis sąlygomis (apie sportininkus kaip Saulius ar Igoris nekalbu - jie bei panašūs naudoja atitinkamas baterijas)... Bet tik galiu įsivaizduoti kas būtų jeigu aš įdėčiau tokią "25C" bateriją į savo Flux'ą ir mano variklis su ESC "pasiurbtų" atitinkamai... ko gero rinkčiau 2000Lt kainuojančio aparato nuolaužas arba žiūrėčiau kokia gražia liepsna HPI plastmasės dega... :-)
Sutinku, kad garsūs vardai užsidėję didelį pelną bet tam yra ir objektyvios priežastys (selekcija, tikri parametrai, garantija, palaikymas ir t.t.). O Zippy, Loong Max yra gerai konkurencijai bei plačiosioms masėms (kam gi po paraliais putinukui sportinė baterija), tik imti reik geresnių parametrų negu realiai aplikacija reikalauja, pastoviai jas stebėti, tvarkingai krauti balansuojant, nekankinti iškraunant labai ir kiniška baterija tarnaus visai neblogai (nors ir ženkliai trumpiau negu brand'inė...).
Tačiau reik pripažinti - Kiniečiai tobulėja labai stipriai ir gana greitai...
_________________ Audrius
|