Sveiki, turejau didele svajone kaskada tureti radijo bangom valdoma lektuva
po toi daugeli metu dirbau ir svajones liko tik svajonemis...
uzvakar ejau maximoj neturedamas ka veikti ir pamaciau infraraudonais spinduliais sraiktasparny uz 100 lt
nu ka nusipirkau, pagalvojau jai negaliu normalaus nusipirkti tai bent jau zaisla paimsiu, maximoj is kart pranesiau jai neskris atnesiu
gryzes namo, negalejau patiketi, skrenda!!!
ismokau sureguliuoti ir dbr taip lakioju kad ragas, aisku po kiekvieno smugio galvoju teks nauja pirkti bet vis dar laiko
tai kaskaip pagalvojau kad gal vis verta igyvendinti sena svajone
isigysiu putinini lektuva, pasidarysiu pilna komplekta
bet cia ne apie tai...
is pradziu galvojau isigyti koki rimtesni sraigtasparny uz koki 400 lt su pultu
bet pagalvojau kad pinigai bus i bala ismesti... tai panarsiau po google ir nusprendiau kad isigyti t-rex 600 su elektriniu varikliu bus kaip tik ;) jai zinoma siusiuosi is kitur o ne lietuvoj ziuresiu, nes cia kainos tai uzlenktos per daug...
ka patartumete? ar verta imti ir imti iskarto rimta o ne sh....?
taciau as turiu belenkoki skausminga galvos skausma... neissirenku pulto...
siuloma mc 12.... bet bijau kad neuzteks kaskada ateity ir teks imti kita...
realiai esu zalias ir naujokas.... pultas butu geria kuo gudresnis kad ateity netektu gailetis.... noriu ir su juo paskaraidinti sraigtasparny bei lektuva
gal ateity ir masina pavaldyti, bet abejoju
tai ka mielieji kolegos patartumete siuo klausimu mano?
koki sraigtasparny pasirinkti? koki pulta? ir is kur visgi geriausia uzsisakineti modelius? bei pultus? uzsienis traukia tuo kad kaina normali
jai atsirastu zmogus kuris pakonsultuotu bei parekomenduotu o jai dar ir pagelbetu nusipirkti, skolingas nelikciau
mano kontaktai
SVytis@takas.lt
arba mob: 867674141 (tele2) kad greiciau butu ;)
lauksiukomentaru, pasiulimu
mano ketinimai labai rimti, norejau jau senai