Siaip tai su tuo eCCPM as irgi jauciuos lameris.
Dabar supratau, kodel gamintojai nekomplektuoa eCCPM by default.
Naujokai gamintoju supporta uzhmushtu turbut, kol susiderintu normaliai.
Pas mane parametro CCPM mix nera, arba as nezinau, kur jis yra.
Kas mane nustebino, kad travel adjustment veikia ne kiekviena is triju servu atskirai, o visa judesi. T.y. reguliuojant pitch travel adj visu triju servu eiga didinasi. Faktiskai, jeigu viena serva papuole blogesne, tarkim su mazesniu atsilenkimu, elektroniskai sito istaisyti neimanoma (bent jau su SANWA RD6000).
Golfieti, as pasidariau pitch travel 140%, nes man pasirode, kad CCPM miksacija automatiskai zenkliai sumazina servu eigas. Tai as tas eigas vel dirbtinai prapleciau. Dar padidinau ir Aileron ir Elevator travelius kazkur iki 120%, nes swashplate'as menkai kraipesi. Padariau visas eigas iki maksimumo, kiek isheina, kad servos neatsiremtu i krastines padetis (krastinese pitch padetyse kraipant cyclic).
Kas gavosi nezinau. Visualiai noriu tiketi, kad pas mane gavosi eigos -8 +9 . Bet cia as jau "glaz almaz".

Zingsnio matuokli atidaviau Robertui. Reiks pas ji uzsukti pasimierinti.
Kabojau vakar miegamajame 8 minutes. Skrenda.
Bandziau dar laikyti apversta sraigtasparni su ranka uz slidziu ir bandziau neigiama zingsni. Neigiama puse irgi kelia neblogai. Matysim, kas gausis realybeje.
Golfieti, manau didink servu eigas elektroniskai. Servos mechanishkai turi daug daugiau eigos, nei by default ju eigas apriboja CCPM'as. Bandyk arba ta mixa didinti arba travelius. Servo peciu didninmas inesha laisvumo. Pas mane servo petys gavosi apie 10mm.